The North Face

Bedst kendt for sine jakker, er The North Face et af de mest etablerede brands inden for tøj og udstyr til alle former for friluftsliv. The North Face har f.eks. over 300 forskellige jakker - og det er kun til mænd!
Og hvordan kan det så lade sig gøre, at ét mærke laver så mange forskellige jakker? Deres tøj er noget af det bedste på markedet! Tag nu f.eks. en simpel jakke fra The North Face - pasformen er justeret ned til mindste detalje og det samme er foret, syningerne er flade så de ikke slider mod hinanden, deres lynlåse er af super høj kvalitet - og jeg kunne blive ved. Og det samme gør sig gældende for The North Face's tasker og rygsække - super holdbar kvalitet!

The North Face blev grundlagt af det samme par, som også grundlagde Esprit, og har efterhånden eksisteret i over 40 år.

Hvis du leder efter en dunjakke eller en vinterjakke fra The North Face er du havnet det rigtige sted - vi har samlet et stort udvalg fra alle de danske webshops, sådan at du nemmere kan danne dig et overblik over hvilken jakke eller vinterjakke der passer til dig og så har vi endda gjort det endnu nemmere for dig at se om nogle af The North Face's jakker eller tasker er på udsalg, for ude til venstre kan du vælge kun at få vist de varer, som er på udsalg eller tilbud.

Du kan i øvrigt læse meget mere om The North Face på deres officielle website.

Vi har lige nu 2.152 produkter fra The North Face til mænd her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10