Karen Millen

Karen millen er et britisk mærke, som blev grundlagt tilbage i 1981, da designeren Karen Millen startede et samarbejde med Kevin Stanford. I starten deisgnerede de hovessagligt skjorter, men Karen Millen i dag, i Danmark i hvert fald, er mest kendt for deres fantastisk selskabskjoler, skønne business-kjoler og lækre tasker og sko.

Stilen hos Karen Millen er meget feminin, og du finder med garanti ikke en oversize kjole hos engelske Karen Millen. Hendes kjoler er kropsnære, i lækre materialer og syet til kvinder med former (selvom deres kjoler er lidt små i størrelsen). I England har de en større tradition for at bruge farver i deres tøj, og det ses også hos Karen Millen – her kan du nemt finde en lækker rød, gul, grøn, blå eller lilla kjole mens udvalget af sorte kjoler sjældent er prangende.

I Danmark er Karen Millen især kendt for én ting: lækre kjoler! Du finder Karen Millen i København eller Magasin, men nu kan du endeligt finde deres lækre kjoler og sko online.
Hvis du endnu ikke er den heldige ejer af en Karen Millen kjole, bør du unde dig selv at prøve en, næste gang du står og skal bruge en lækker kjole, om det så er til et bryllup, en konfirmation eller julefrokost - når først du har prøvet en af deres skønne kjoler, mærket det lækre stof og set hvad de kan gøre for din figur, er du solgt!

Hos Karen Miller er de ikke bange for at bruge hverken farver eller mønstre på deres kjoler og det er med til at de laver helt fantastiske selskabskjoler og cocktail-kjoler. Kombinationen mellem lækkert stof, et gennemarbejdet design og smukke farver er det der gør at kvinder tyer til Karen Millens kjoler igen og igen.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Karen Millen på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Karen Millen - tag et kig på Karen Millen's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 107 produkter fra Karen Millen til kvinder her på FashionArena.net

1 2