Betty London

Betty London’s sko og sandaler er til bypigen der elsker en aften ude, kvinden der er klar på eventyr og hende som har en skøn hverdag med mand og børn. Deres sko er med ord til alle kvinder. Betty London har et fantastisk stort udvalg af sko, støvletter, sandaler, ankelstøvler, pumps og højhælede sko – alt sammen i læder og gode materialer men samtidig til en overkommelig pris.
De har altid mange forskellige stilarter at vælge mellem, så uanset om du leder efter et par billige sko med kilehæl, går efter noget som kan understrege dit business-look eller bare skal have fat i et par afslappede sneakers så kan du med garanti finde et par billige sko her, som falder i din smag.

Det er et lidt ukendt mærke og der er ikke mange danske forhandlere af de flotte sko og derfor er du faktisk nødt til at købe dem online, men så er der heldigvis også rigtig mange modeller at vælge mellem.

Det gode ved dette mærke er netop, at der er noget for enhver smag – klassisk, streetstyle, afslappet, feminin, boho-inspireret eller blackster, du kan altid finde et par sandaler eller støvler som passer til netop dig og din stil og samtidig er det en helt okay kvalitet som holder i mere end bare én sæson.

Vi har lige nu 842 produkter fra Betty London til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10