Part Two

Part Two er et dansk modemærke, som blev lanceret i 1986. Vision var at skabe et klassisk mærke med et sporty tvist. Selvom der i dag ikke er meget af det sporty tvist tilbage, har Part Two dog formået at beholde én af de vigtigste egenskaber ved sporty tøj: alt deres tøj til kvinder er behageligt at have på.

Når Part Two lancerer en ny kollektion er der tre ting som du skal holde øje med - Part Two laver nemlig super lækre kjoler, jakker og bukser. Part Two's kjoler bliver altid holdt i en afdæmpet farveskala og er perfekt på jobbet hvis man vil se tjekket ud eller til fest hvis man går efter et klassisk look. Og så kan Part Two's jakker altid bruges sammen med deres kjoler. De har altid et fint udvalg af boucléjakker, bomberjakker og almindelige blazers som kan kombineres både med deres kjoler eller med et par af Part Two's bukser.

Hvis du vil købe Part Two i fysiske butikker Købmagergade i København et godt bud, da de her har en lækker forretning. Hvis ikke du lige kommer forbi København kan det godt betale sig at købe Part Two online, da du ofte kan finde deres tøj på udsalg eller på et godt tilbud.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Part Two på deres officielle website.

Vi har lige nu 1.893 produkter fra Part Two til kvinder her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10