Femilet

Femilet er et af de eneste danske undertøjsfirmaer. De blev etableret tilbage i 1923 og i starten af årtusindskiftet støvede de deres image af og i dag er Femilet synonymt med lækker undertøj og lige så lækkert badetøj. De laver nu forskellige typer bh'er - balconette, pushup og i lækre designs med både blonder og striber - men du kan også få en klassisk t-shirt bh.

Femilet's undertøj er super feminint og i en høj kvalitet og super pasform. Når du køber en bh fra Femilet kan du være sikker på at den er designet til at sidde bedst muligt, og den støtter og løfter brystet på den helt rigtige måde.

Også Femilet's badetøj er super lækkert - det har samme gode pasform som deres undertøj, og så er det lavet i rigtig gode materialer, så din bikini eller badedragt bliver ikke affarvet efter bare en sommer.

Efterhånden kan Femilet findes online et par steder, og vi har samlet deres udvalg af Femilet's undertøj. Selvom undertøj måske ikke er oplagt at købe online, så har det den fordel af webbutikkerne er gode til at sætte sidste sæsons varer på udsalg og derudover har de fleste online-shops gratis fragt, så det koster dig ikke noget at købe Femilet's undertøj online og samtidig prøve det derhjemme.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Femilet på deres officielle website.

Vi har lige nu 29 produkter fra Femilet til kvinder her på FashionArena.net