Mini A Ture

Mini A Ture er essensen af vores barndom - leg, glæde og opdagelser. Mærket blev grundlagt i 2001 og udgangspunktet for deres kollektioner er altid dansk design kombineret med tidens trends og et godt skud humor.
Humor og trends er sekundært i forhold til én vigtig ting ved Mini A Ture's tøj: det skal først og fremmest være funktionelt og børnene skal kunne li' at have det på.
Derfor er en anorak fra Mini A Ture så populær: Mor synes den ser godt ud, både forældre og børn synes den er nem at få på, og børnene tænker ikke over at de har overtøj på, når de er hoppet i en Mini A Ture anorak. Og det samme gør sig gældende for en Mini A Ture flyverdragt - nuttede unger der render rundt og leger uden at tænke over deres tøj.

Mini A Ture bruger som oftest lidt afdæmpede farver på på deres børnetøj, og det betyder at hvis du leder efter en Mini A Ture kjole til lillepigen i støvet bordeaux eller en en afslappet hættetrøje til en af dine drenge som ikke må være for larmende, er Mini A Ture et rigtig godt sted at kigge.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Mini A Ture på deres officielle website.

Vi har lige nu 71 produkter fra Mini A Ture til mænd her på FashionArena.net

1 2