GOSH

GOSh er et af de største danske mærker når det gælder makeup, hudpleje, hårpleje og dufte. De har et bredt sortiment af produkter og det betyder at du altid kan finde lige præcist den type makeup du leder efter - om det er neglelak, effect powder, bb cream, parfume eller en øjenskygge, så findes det hos GOSH.
Gosh er hurtige til at tage tendenser og idéer til sig inden for skønheds-verdenen og det er netop derfor de har det store udvalg af lækre produkter - som stort set alle sammen er uden parfume.
Udover at lave produkter af høj kvalitet er det også et vigtigt element for GOSH cosmetics at alle forbrugere har råd til deres produkter.

Et af de produkter som vi kvinder har været vilde med i de sidste 10 år er Gosh' lækre effectpowders (eller Mineral Color Pigments som de har skiftet navn til). Der kommer nye lækre powders hver sæson - nogen med glimmer og glitter, nogen bare med en diskret perlemors effekt - og de er kan bruges alene for en vild øjenmakeup eller i små doser til at pifte en ellers diskret øjenmakeup op.

Du kan i øvrigt læse meget mere om GOSH på deres officielle website.

Vi har lige nu 5 produkter fra GOSH til mænd her på FashionArena.net