Marmar

Børnetøj fra Marmar er perfekt hvis du er til den enkle nordisk stil og synes at dine børn også skal gå sådan klædt. De bruger bevidst diskrete farver og enkle snit når de designer bluser og cardigans til både drenge og piger. Der er en stor kontrast i MarMar’s børnetøj som på den ene side er country-chic men også har et urban vibe over sig, gamle designs og nye materialer, luksuriøse men samtidig funktionelle og du kan klæde dine børn i deres tøj hvad enten de skal til en fin fødselsdag eller være smarte nede på rampen.

Her er ikke nogen fjollede mønstre eller tuttenuttede detaljer, nej stilen er så lækker og enkelt at du ville ønske at en del af tøjet fandtes til voksne kvinder og ikke kun til børn.
Marmar har også fokus på at passe på naturen, hvilket blandet andet udmønter sig i, at stort set alt deres børnetøj er OEKO-TEX certificeret og tøjet bliver produceret så tæt på Europa som muligt, så det ikke skal transporteres så langt.

MarMar blev grundlagt i 2007 af den danske designer Marlene Anine Holmboe og inden hun grundlagde sit eget mærke har hun tidligere designet tøj til piger og drenge for mange andre store danske børnetøjsfirmaer. Det er vigtig for Marlene at både småbørn og tweens har det godt i hendes tøj og kan opleve verden på egen hånd.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Marmar på deres officielle website.

Vi har lige nu 847 produkter fra Marmar til børn her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10