Geox

En sko fra Geox er Italiens svar på en Ecco sko. Idéen bag Geox er, at de laver sko og støvler med huller i sålen, hvilket gør, at foden kan ånde. For at forhindre at der trænger vand op i selve skoen er der inde i skoen en vandtæt membran som lader fugt trænge ud af skoen - membranen er konstrueret sådan, at vandet kun kan trænge i gennem én vej: ud.

Udover at transporteret fugt væk fra foden er Geox' sko og støvler også lavet med en ekstra fleksibel sål hvilket er med til at gøre sko mere behagelig at gå i, i længere tid.

Geox' sandaler bliver oftest laver i læder, hvilket er med til at give en behagelig sandal der tilpasser sig foden og aldrig gnaver.

Geox laver også børnesko efter samme princip - gode at gå i, transporterer fugt væk fra foden og samtidig i smart design der gør at dine børn synes at de er seje. Geox sko til børn kan findes online en del steder og det betyder at der er et stort udvalg at vælge imellem.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Geox på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Geox - tag et kig på Geox's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 527 produkter fra Geox til børn her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6 7 8 9