Mads Nørgaard

Da Mads Nørgaard i 1986 åbnede sin forretning på Strøget fandt han hurtigt ud af, at der manglede noget - derfor begyndte han at designe og producere tøj til mænd i sit eget navn, 'Mads Nørgaard'.
Idéen var at skabe trendy, men tidsløst design, som kunne bruges år efter år og som tydeligt signalerede at dette var et stykke tøj fra Mads Nørgaard. Han fik hurtigt succes med sit tøj til mænd og har efterfølgende udvidet med en kollektion af lækkert tøj til kvinder og en linje med Mads Nørgaard børnetøj.

I Mads Nørgaards kollektion af tøj til kvinder er det især kjoler, nederdel og buksedragter der er populære men også hans lækre strik og sweaters har vundet de danske kvinders hjerter.

Mads Nørgaards herre-tøj har et bredt udvalg af lækre strik, blazere og jakker og selvfølgelig findes der også et par lækre jeans eller ti i hans herre-kollektion.

Mads Nørregaards tøj er pricy og derfor kan det godt betale sig at findes hans tøj på udsalg - Og hvis man kan spare et par procenter på en lækker Mads Nørgaard strik er det jo fedt!

Du kan i øvrigt læse meget mere om Mads Nørgaard på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Mads Nørgaard - tag et kig på Mads Nørgaard's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 185 produkter fra Mads Nørgaard til børn her på FashionArena.net

1 2 3 4