Birkenstock

Birkenstock sandaler er efterhånden mere end blot kedelige fodformede sandaler - de er stadig fodformede, men Birkenstock's designere er begyndt at arbejde med nye materialer, anderledes farver og spænder på deres sandaler, som gør at en sandal fra Birkenstock faktisk er mere end bare komfortabel efterhånden - den er også lækker.

Én ting har Birkenstock dog ikke ændret ved deres sandaler - og det er sålen. Det er nemlig sålen der får Birkenstock til at skille sig ud fra alle de andre ergonomisk korrekte sandaler: de har en forhøjet kant uden i spidsen for at beskytte dine tæer, der er dét de kalder 'tå-greb' hvilket fremmer fodens naturlige, rullende bevægelse. De har også sørget for super god støtte i svangen og så er selve sålen lavet i kork hvilket gør den ekstra fleksibel og med et let foer i ruskind sikrer de optimal komfort og temperatur for dine fødder.

Heidi Klum har været med til at designe en del af Birkenstock's hjemmesko og sandaler så hvis du var i tvivl: Birkenstock sandaler er ikke længere kun for tandlæger og sygeplejersker, for med deres lækre design linje har de formået at komme ud til et bredere publikum, nemlig dem af som gerne vil have både komfort og lækkert design.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Birkenstock på deres officielle website. Wikipedia har også mere information om Birkenstock - tag et kig på Birkenstock's Wikipedia artikel hvis du er nysgerrig.

Vi har lige nu 161 produkter fra Birkenstock til børn her på FashionArena.net

1 2 3