Superfit

Superfit er lækre sko, hjemmesko sandaler og støvler som er specielt udviklet til børns fødder. Superfit's sko og sandaler bliver designet i samarbejde med ortopæder hvilket viser sig i deres gode pasform og høje komfort. De fleste af Superfit's vinterstøvler og sko bliver lavet med velcro-lukning, hvilket betyder at dine børn nemt kan tage sko på selv og du risikerer ikke at de render rundt og træder i deres snørebånd.

Der er altid en god hælkap i Superfit's sko og sandaler og de ergonomiske sko sørger også for at foden bevæger sig så naturligt som muligt. Udover at børnene kommer til at rende rundt i super behagelige sko (det tænker de jo alligevel ikke over førend de har et par dårlige sko på) så er Superfit's ergonomiske sko og vinterstøvler med til at forebygge fremtidige skader i fødderne - og med 26 knogler i hver fod er der noget at passe på.

Superfit anbefaler følgende enkle råd for at holde vinterstøvler og sko i tip-top stand (og nej, det tager ikke engang 10 minutter):

  • Tør skoene af med en fugtig klud når børnene kommer hjem - en ren sko fra Superfit holder bare bedre.
  • Hvis der er kommet skjolder fra vejsalt på dine børns Superfit støvler kan de tørres af med en klud fugtet med almindelig eddike.
  • Gennemvåde sko skal tørres langsomt - så ikke noget med at sætte dem hen under radiatoren.
  • Det er bedst for dine børns fødder hvis ikke de har de samme sko på hver dag.

Du kan i øvrigt læse meget mere om Superfit på deres officielle website.

Vi har lige nu 310 produkter fra Superfit til børn her på FashionArena.net

1 2 3 4 5 6